Ilmanvaihtokoneita löytyy talosta 2 kappaletta. Toinen hoitelee saunaosasto- päätyä. Fyysisesti kone sijaitsee pikkuriikkisessä teknisessä tilassa. Eteisestä löytyy toinen ilmakone.. Tuo tila mikä kuvissa on vaatehuone, on meillä vaatehuoneen ja teknisen tilan yhdistelmä; teknistä puolta edustaa iv-kone ja joukko erilaisia sähköön liittyviä keskuksia (valojen ohjaus etc.)

IV koneet ovat jo jonkin aikaa pyytäneet huoltoa.. Joulusiivous alkoi suodattimien puhdistuksella -jösses mikä määrä moskaa.No joo, vaikka uudenvuodenlupauksena.. Seuraava suodattimen tuunausväli ei ihan näin pitkä.

image-normal.jpg

 

Joulukuusi kannettiin sisälle tänään. Kuusi on Heinä-Heikin tuotantoa, pituus 4 metriä. Tähti latvaan laitettin yläkerran aulasta käsin, tämän jälkeen kuusi hinattiin paikalleen. Kynttilöitä 2 settiä, palloja ja muuta sälää. Väreinä valkoinen , hopea ja kirkas lasi.

image-normal.jpg

image-normal.jpgimage-normal.jpg

Kuusi tähtiaivaan alla, tästä haaveilin.

Se on siinä!

Kuulukohan vessan tuunaus joulujuttuihin? Vessan peiliä olen pähkäillyt; valojen kanssa vai ilman? Mikään ei oikein ole sytyttänyt. Päädyin viimein Ikean hopea-krumeluurikehys-peiliin. Tämä on ainakin riittävän iso.image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg

image-normal.jpg