Tänään taas pieni merkkipäivä. Talo lämpiää nyt maalämmöllä ja väliaikaiset lämmittimet voidaan pistää varaston hyllylle odottamaan uusia tehtäviä.

Lähes kaikki huoneet on nyt tasoitettu ja pohjamaalattu. Kodinhoitohuone, pukuhuone ja minun wc taitavat olla vielä kipsilevy-lookissa. Pintamaalikierros on lähdössä käyntiin. Olohuoneen korkeassa tilassa on telineet ja tuo tila samoin kuin portaiden kohta on tarkoitus tehdä nyt kokonaan valmiiksi. 

Samoilta telineiltä rakennetaan takan hormi, joka on siis vielä pahvilaatikossa autokatoksessa. Kuidut tähtitaivasta varten on tilattu ja toivottavasti tulevat pikaisesti niin päästään niiden kanssa askartelemaan. Tähtitaivas tulee siis tuohon korkean tilan kattoon. Aiemmin kirjoittelin kattoon tulevista upotettavista ledeistä. Samalla ajatuksella edelleen menemme, merkki ja malli ovat vähän muuttuneet. Nadenex -verkkokaupasta tilasimme kokeeksi muutaman valaisimen."Koevaloja" testailimme perjantai-iltana ja hyvältä näytti. 
Ulkovaloissa on kolmannet lamput menossa.. Ei ne aiemmat rikki ole menneet, mutta valon väri on ollut liian keltainen. Nyt on talon seinävaloissa oikea väri ja samanlaiset vaihdetaan vielä tallin ja autotallin valaisimiin.

Kuva otettu Sannin huoneesta. Ovipieleen rakennettiin vähän pieltä lisää, jotta siihen mahtuu leveä ovilista ja kytkimet.


Kattoon tulee päätypontattu mdf STP 12x120x2740(et listat), yläkerran paneelit on hankittu ja niiden asennus alkaa ensi viikolla.