Etupihasta siis puhutaan ja nuo otsikon työvaiheet on suoritettu, lisäksi haravoimme alueen ja keräsimme kaikenmaailman mättäät yms -nurmikkoa odotellessa!

Kylvökoneen ja jyrän haimme Pinsiön taimitarhalta keskiviikkona töiden jälkeen. Onneksi innostuimme jo illalla aloittelemaan ja saimmekin jyräys+kylvöurakan puoleenväliin keskiviikko iltana... Torstaina päivällä loppuosa, josta viimeinen tunti vesisateessa.Jyrätä olisi pitänyt ennen ja jälkeen kylvämisen. Sateen alkaessa päätimme, että ennen kylvöä tehty jyräys riittää.

image-normal.jpg

Vettä on satanut hiljalleen joka päivä. Nurmikon kannalta hyvä juttu, muuten ei. Tänään istutimme nurmikkoalueen reunaan kolme metsäkuusta. Haimme pikkukuuset tuosta metsänreunasta tien varresta (omalta tontilta). Aika näyttää kuinka juurtuvat uuteen kasvupaikkaan. Isoin taimista on reilun metrin mittainen, kaksi muuta vähän pienempiä.

Takapihan ja heppatallin puoleisen päädyn 'nurmikolle' emme tee mitään. Ts. Kokeilemme miltä se alkaa näyttämään säännöllisen leikkaamisen jälkeen. 

Tätä metodiahan testasimme jo Pinsiössä, siellä se ainakin toimi.