Pienet jutut vaikuttavat isosti kokonaisuuteen, yksi tällainen pikkujuttu on kynnyspellit.

Ilman kynnyspeltiä oviasennus on keskeneräinen. Jotenkin noiden peltien hankkiminen on meille ollut ihan ylivoimainen tehtävä. Ei ole enää; teimme ryhtiliikkeen ja otimme mitat oviaukoista ja tilaukseen.. Toimitusaika pari päivää, toimittaja: Ykköspelti. Alakerran ovet pielilautoineen ovat nyt kuosissa... Kuvassa näkyvä reikä seinässä odottaa OVIKELLOA!

image-normal.jpgimage-normal.jpg

Toukokuuussa kirjoitin muutaman rivin nurmikon istutuksesta. Kesä on takana päin ja nurmikko kukoistaa. Oppaiden mukaista kalkitusta ei nurmikko saanut, ehkä ensi keväänä. Talon edustalle, nurmikon reunaan, tein perennapenkin, johon kylvin monivuotisten perennojen siemeniä. Penkkiin pääsivät: Muurikello, auringonhattu, ketoneilikka, unikko ja päivänkakkara.

Elokuussa hain Pinsiön Taimitarhalta Rosa Rugosa "sävel" ja 2 kpl Tornionlaakson ruusuja. Nämä istutin talon edustalle ruusupenkkiin. Maanpeitekasviksi ruusujen juurelle siirsin keväällä kylvetyt ketoneilikat ja bonuksena ripottelin sekaan 50 kukkasipulia (vaaleanpunaisia tulppaaneja ja sinisiä pikkukukkia(?)).

Nyt odotan kevättä.

image-normal.jpg